Bouw advies

Bouw advies

Advies met betrekking

tot renovaties en (bouw)afwerking

Wilt u een pand kopen, maar weet u niet zeker of u de bouwkundige staat van het pand goed kunt inschatten? Of heeft u onlangs een renovatie uit laten voeren, maar heeft u het idee dat er iets niet in orde is? Er zijn tegenwoordig zo veel aannemers actief binnen de bouwwereld, dat het voor een leek lastig kan zijn om een gespecialiseerde ne betrouwbare partner te vinden voor de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren.

Wij kunnen u voorzien van advies alvorens u besluit een huis of zakelijk pand aan te kopen. Ook kunnen wij u prima van dienst zijn bij het bepalen of een project correct is uitgevoerd in het verleden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een renovatie-kostenraming voor u opstellen, een gebouw nalopen op (verborgen) gebreken, u van advies voorzien op het gebied van benodigde werken en ook bepalen of eerdere werken goed zijn uitgevoerd.

Naast advies kunnen wij u natuurlijk ook bijstaan in het uitvoeren van benodigde renovaties en afwerkingsprojecten. Hierbij bieden wij u ook graag advies met betrekking tot materiaalkeuze en het eventueel inhuren van derden en professionals. Wij werken uitsluitend samen met een team van experts en professionals, maar wij kunnen ook binnen ons netwerk geschikte partners vinden voor zeer specialistische klussen.