Over ons

Een betrouwbaar bedrijf

Renovaties sinds 2007

Leer ons beter kennen.

Reeds sinds 2007 zijn wij met veel plezier en toewijding actief op de Nederlandse markt. Wij streven naar perfectie binnen al onze projecten, zodat u met een gerust hart alle renovatie- en afwerkingsklussen aan ons kunt uitbesteden.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verlenen van bouwdiensten en voornamelijk afwerkingsprojecten, waarbij wij trachten alle werken precies af te stemmen op de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Uw wens is ons uitgangspunt en wij doen er derhalve alles aan, om uw dromen te realiseren.

Ons bedrijf is door de jaren heen meermalen veranderd van naam en structuur, omdat wij een enorm sterke behoefte hebben om zowel de kwaliteit als de dienstverlening van ons bedrijf continu te blijven verbeteren. De bouwwereld gaat natuurlijk ook met de tijd mee en hier spelen wij voortdurend en flexibel op in.
Wij werken uitsluitend met goed opgeleid en betrouwbaar personeel en beschikken over vele jaren expertise om ook uw project op uitstekend en kwalitatief hoogstaand niveau te verwezenlijken.ervaren specialisten

Onze ervaring en de kwaliteit van onze bouwwerkzaamheden

Onze ervaring en de kwaliteit van onze bouwwerkzaamheden
Drozd Afbouw is een bedrijf dat samenwerkt met specialisten uit verschillende vakgebieden. Naast jarenlange praktijkervaring beschikken we over uitgebreide kennis betreffende de bouwwereld, die we te allen tijde up-to-date houden. Daarnaast geven we ook advies bij zaken zoals materiaalkeuze en het vinden van het beste alternatief in uw situatie. Wij geven nooit ongevraagd advies, maar staan u in elke stap van het proces bij indien u dat wenst.

Wij appreciëren goed contact met onze opdrachtgevers en adviseren u vakkundig met onze volledige inzet voor de dienstverlening die wij leveren. We behandelen elk project afzonderlijk, omdat iedere opdrachtgever unieke wensen en perspectieven heeft. Wij opereren in samenwerking met zowel grote aannemers als kleinere bedrijven: geen opdracht is te klein of te groot. Uiteraard bieden wij ook diensten aan voor particulieren.