Bouwdienst

Drozd Afbouw specialiseert

zich binnen de sector ook in meerdere bouwdiensten. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouwprojecten, grootschalige opleveringen maar ook bouwprojecten binnen de bestaande bouw. Bijvoorbeeld het opnieuw indelen van een woning, of het plaatsen van scheidingswanden. Ook kunnen wij kozijnen, ramen en deuren vervangen en plafonds verlagen.
Contacteer ons zeker eens voor een vrijblijvende en concurrerende offerte op maat.

Realiseren van scheidingswanden

Wilt u een bepaalde ruimte in uw woning of bedrijfspand opnieuw indelen? Of wilt u een deel van een ruimte afscheiden van de rest? Dan kunnen wij op meerdere fronten bijstaan in de realisatie van uw project. Zo werken wij onder meer op basis van de ORTH-technologie (Gibo).Wij zorgen ervoor dat de wand naadloos in uw interieur pasten een coherent esthetisch geheel vormt met de rest van uw woning.

Gipskarton

Gipskarton is een materiaal dat bestaat uit een gipskern met een omhulling van speciaal gerecycled karton. Deze platen zijn in meerdere varianten beschikbaar, zoals afgeschuinde kanten voor een compleet naadloos eindresultaat. Gipskarton wordt voor zeer veel doeleinden gebruikt, zoals het afwerken van een wand en het opnieuw bezetten van een plafond. Door gipskarton te gebruiken als materiaal hoeft u in veel gevallen ook geen bestaande materialen te
verwijderen of af te breken.

Ytong panelen en blokken

Ytong separatiepanelen en blokken zijn perfecte moderne bouwoplossingen voor binnenmuren, die zeer snel en arbeidsvriendelijk geplaatst kunnen worden. Deze panelen en blokken worden vervaardigd van een speciaal cellenbeton, waarmee u een sterk en weerbaar materiaal in huis haalt dat bijzonder goed en lang mee gaat. De onderdelen zijn licht van gewicht en kunnen derhalve gemakkelijk geplaatst worden. Indien u benieuwd bent naar meer informatie over deze methode, dan kunt u ons uiteraard altijd contacteren voor uitgebreid advies.

Realiseren van verlaagde plafonds

Het verlagen van uw plafond kan op jaarlijkse basis een behoorlijk bedrag aan stookkosten schelen. Vooral wat oudere en tochtige huizen profiteren enorm van een verlaagd plafond, voorts wordt de techniek ook vanuit esthetisch perspectief toegepast. Wij werken met uitsluitend materialen van excellente kwaliteit, zodat het verlaagde plafond in het geheel niet is te onderscheiden van de originele situatie.

Vervangen van ramen en deuren

Naast het isoleren van gevels en daken, kunt u ook enorm veel geld besparen door te investeren in ramen en deuren die thermische isolatie bieden. Het plaatsen van dubbel glas bijvoorbeeld biedt u aanzienlijk minder energieverlies, daarnaast biedt het ook akoestische isolatie. Met goed aansluitende geïsoleerde ramen en deuren kunt u binnen vrijwel niets meer horen van hetgeen zich buiten afspeelt. Daarnaast heeft een goed sluitende deur nog een ander voordeel: het risico op inbraak wordt voor het grootste deel beperkt. Indien u graag een persoonlijk plan op wilt stellen, dan kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies.